Oldal kiválasztása

Fortnite – Főleg a casual rétegnek szól

Fortnite – Főleg a casual rétegnek szól
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tim Sweeney, az Epic társalapítója a VentureBeatnek adott interjúban elmondta, a tavalyi Spike Video Game Awards-on bemutatott Fortnite sokkal inkább szól majd az alkalmi, mint inkább a hardcore játékosoknak.

Sweeney a kérdezz-felelek során elárulta, a Gears of War után a Fortnite egy egészen más közönséget igyekszik majd elérni, de miközben igyekeznek szélesíteni a megszólaltatott játékosok körét, arra is törekedni fognak, hogy ugyanolyan AAA-s végterméket adjanak ki a kezükből, mint tették azt a GoW három részénél. Az Epic társalapítója azt is elmondta, hogy a Gears of War 3 munkálatai során felszabadult fejlesztőket csapatokba szervezték, akik aztán különböző ötleteiket egybegyúrva, prototípusokat készítettek, s egy ilyen alkalom szülte a Fortnite ötletét is.

 

Az Epic új játéka a tavalyi Spike Video Game Awards-on mutatkozott be, s amit eddig tudni lehet róla, az az, hogy egy modernizált tower-defense játékkal lesz dolgunk, ahol fontos szerep jut a napszakoknak. Nappal építkezhetünk, erőforrásokat gyűjtögethetünk, éjszaka pedig felhúzott sáncainkat és védállásainkat kell megvédenünk a támadóktól.

 

Egyelőre se pontos platformlistával, se megjelenési dátummal nem rendelkezik a játék.

Hozzászólások

Translate »