Oldal kiválasztása

Grand Theft Auto V – A Max Payne 3 betehet az idei permiernek?

Grand Theft Auto V – A Max Payne 3 betehet az idei permiernek?
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Játékipari elemzők szerint a Max Payne 3 premierjének májusra történő átpasszolása felboríthatja a Take Two tervezett megjelenéseit, így nem biztos, hogy a Grand Theft Auto V idén boltokba fog kerülni.

A National Alliance Capital Markets elemzője, Mike Hickey szerint a GTA V a 2013-as üzleti év második felében, vagyis az szeptembertől márciusig tartó időszakban jelenhet meg, de sokkal inkább az idei esztendő végén, mint a következő év elején. Ezzel szemben a Michael Pachter, a Wedbush Securities elemzője úgy véli, a Rockstar és a Take Two nem szeretne harcot vívni az őszi szezont rendre uraló Call of Duty széria újabb részével, így ha teheti, akkor el fogja kerülni az Activision játékát. A fenti két véleménnyel egybecseng az EEDAR elemzője, Jesse Divinich nyilatkozata is, aki szerint a 2014-es üzleti év előtt boltokba fog kerülni az ötödik rész, azaz 2013 áprilisa előtt biztosan.

 

A Take Two meglehetősen mozgalmas üzleti esztendő elé néz, hiszen a Max Payne 3 mellett olyan további játékokat dobnak majd piacra, mint a BioShock: Infinite, két új X-COM játék, az új Spec Ops vagy a Borderlands második része.

Translate »