Oldal kiválasztása

Alan Wake – Februárban jön PC-re, itt a gépigény

Alan Wake – Februárban jön PC-re, itt a gépigény
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Remedy a játék hivatalos fórumában jelentette be, hogy valamikor a jövő hónapban mutatkozik be a PC-s Alan Wake, amelynek részletes gépigényét és friss részleteit is ismertette a finn csapat.

A fórumbejegyzésben a Remedy megerősítette, a PC-s Alan Wake-hez semmilyen formában nem kapcsolódik a Microsoft, így nem kap Games for Windows LIVE logót a játék, ami egyben azt is jelenti, hogy annak forgalmazását a finn stúdió és a Nitro Games csapata vállalt magára. A digitális piacterek közül egyedül a Steamen keresztül lesz beszerezhető a pszicho-thriller, ráadásul a teljes játék tartalmazni fogja a már megjelent két DLC-t, a The Writert és a The Signalt is. A Steam miatt a játék támogatni fogja a Steam Cloudot és az Achivementeket, illetve teljesen testreszabhatók lesznek a grafikai beállítások is, így akár a HUD-ot is kikapcsolhatjuk.

 

A játék egyébként támogatni fogja az NVISION 3D-t, de a fejlesztők szerint ez eléggé erőforrásigényes feladat, így egy Geforce 580GTX esetében is közepes grafikai beállítást javasolnak. Az AMD HD3D technológiát még nem építették be a játékba, de ezen már dolgozik a Remedy.

 

  • Operációs rendszer: Windows Vista vagy Windows 7 (az XP SP3 támogatásán még dolgoznak)
  • Processzor: AMD Athlon X2 (2,8 Ghz) vagy Intel Core 2 Duo (2 Ghz)
  • Memória: 2 GB RAM
  • Videokártya: 512 MB RAM AMD: ATI Radeon 3650, 4450, 5550, 6450 vagy jobb; NVIDIA: GeForce 8600GT, 9500GT, GT120, GT430, GT520
  • Egér, billentyűzet, Xbox 360 kontroller

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »