Oldal kiválasztása

Mass Effect 3 – Kiszivárgott a béta, első képek, gameplay

Mass Effect 3 – Kiszivárgott a béta, első képek, gameplay

Tegnap egy véletlennek köszönhetően kikerült az Xbox Live-ra a korábban beharangozott, jövő év elejére ígért Mass Effect 3 bétája, amit ugyan a BioWare és a Microsoft azóta eltávolított, de nem elég korán…

Néhány szerencsés ugyanis időben le tudta szippantani a korai, közel sem végleges bétaváltozat, s a NeoGAF fórumát azonnal ellepték az első képek, illetve egy több mint tíz perces kamerás gameplay is befutott. Ezekből megismerhetjük a karakterkészítést, illetve betekintést kapunk belőlük a Galaxy at Warba is, amiről részletesebben itt és itt emlékeztünk meg.

 

Casey Hudson, a BioWare producere késő este a játék fórumán megerősítette, a Microsoft hibájának köszönhetően vált idő előtt elérhetővé a béta egy korai változata, de ez közel sem tükrözzi a januárban érkező változat minőségét. A Mass Effect 3 bétáját azóta eltávolították a LIVE-ról.

 

A trilógia befejező része március hatodikán fog megjelenni, PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon, míg a játék demója és bétája valamikor januárban mutatkozik be.

Translate »