Oldal kiválasztása

Assassin’s Creed: Revelations – Hamarosan indul a Templomos vadászat!

Assassin’s Creed: Revelations – Hamarosan indul a Templomos vadászat!
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Hamarosan nyereményjátékot indít a november tizenötödikére datált Assassin’s Creed Revelations hazai forgalmazója, a PlayON. Ismerkedjetek meg a Templomos vadászat első részleteivel!

Tudomásunkra jutott, hogy a világ uralmára törő Templomosok, a magyar gamer-társadalmat vették célba, aminek köze lehet a krónikáink alapján készült Assassin’s Creed Revelations megjelenését övező hatalmas várakozáshoz. Céljuk nem más mint, hogy megakadályozzák, hogy információk jussanak el hozzátok a játékról. A megfigyelőink szerint a templomosok megpróbálnak betörni a magyar online gamer oldalakra.

 

A segítségeteket kérjük eme aljas terv megakadályozásához. A támadást a játék megjelenését megelőző napokra tervezik, minden nap egy újabb oldal megtámadásával próbálnak minél nagyobb kárt okozni. A dolgotok nem más, minthogy az általunk közölt információk alapján segítsítsétek a támadás elhárításában az éppen ostromlott oldalt. Tehát megkeresitek a rejtőzködő Templomost és egy jól irányzott kattintással véget vettek életének.

 

A kép csak illusztráció

 

A PlayON beavatottjaira bíztuk a feladatot, hogy eljuttassák hozzátok a szükséges információkat. Figyeljétek a www.PlayON.hu–t és a www.facebook.hu/PlayON.hu -t , mert ezen a két csatornán keresztül juttatjuk el számotokra az információt, hogy melyik oldal áll éppen támadás alatt. Az első célpontot 2011. november 7-én, hétfőn hirdetjük meg, délelőtt 10 órakor, és ezután minden nap ugyanebben az időpontban a további 6, azaz összesen 7 célpontot.

 

Jutalmatok természetesen nem marad el. Akik mind a 7 oldal védelmében részt vesznek, összegyűjtik a templosok titkos kódjait és elküldik azt az assassin@playon.hu e-mail címre (egy emailben mind a hetet) sorsoláson vesznek részt, ahol 3 Assassin’s Creed ajándékcsomag kerül kisorsolásra. A nyerteseket emailben értesítjük a nyereményjátékot követő héten.

Translate »