Oldal kiválasztása

Call of Duty: Elite – Kérdéses a PC-s rajt

Call of Duty: Elite – Kérdéses a PC-s rajt
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Modern Warfare 3 premierjével egyszerre rajtolt el a sorozatot összefogó, egységes online felület, a Call of Duty: Elite, azonban a PC-s változatra még mindig várnak a rajongók. Lehet, hogy mindhiába…

A Call of Duty: Elite a teljes franchise-t összefogó, online közösségi szolgáltatás, ahol nem csak statisztikáink követhetőek nyomon, de sokkal könnyebben tudjuk tartani a kapcsolatot barátinkkal, illetve a különböző pénzdíjas rendezvényeket is itt tudunk majd jelentkezni. Az online felület Xbox 360-on és PlayStation 3-on gond nélkül elrajtolt, a Modern Warfare 3 premierje előtt azonban az Activision és a Beachhead Studios bejelentette, a PC-s változatot nem tudták kellően biztonságossá tenni, így elhalasztják a megjelenést.

 

Egy, a napokban tett Twitter bejegyzés szerint azonban az Elite PC-s kilövése egyre bizonytalanabbnak tűnik, és az is kérdésessé vált, hogy egyáltalán elindulhat-e valaha a platformon a szolgáltatás. A rendszert fejlesztő Beachhead Studios elismerte, egyelőre nem tudja garantálni, hogy zárós határidőn belül elkészülnek az Elite-tel.

Translate »