Oldal kiválasztása

Metal Gear Solid HD Collection – Csak jövő év elején?

Metal Gear Solid HD Collection – Csak jövő év elején?

Német és angol áruházláncak frissített megjelenési listáik szerint az eredetileg novemberre időzített Metal Gear Solid HD Collection késni fog Európában, s csak jövőre lát napvilágot.

Az idei Los Angeles-i játékkiállításon, az E3-on mutatkozott be az Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is készülő Metal Gear Solid HD Collection, mely a Konami korábbi tájékoztatása szerint a következő hónapban kerülne a boltok polcaira. Német és angol áruházak megjelenési listái azonban jövő évi premierről szólnak, így nem kizárt, hogy Európában csak 2012 februárjában jelenik meg a kollekció, míg Japánban és a tengerentúlon marad a novemberi kilövési dátum. A Konami egy szűkszavú válasszal intézte el a pletykát, szerintük ugyanis ők nem erősítették meg korábban a novemberi európai premiert.

 

A Metal Gear Solid HD Collection tartalmazni fogja a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty-t, a Metal Gear Solid 3: Snake Eatert, és a nemrég PlayStation Portable-re megjelent Metal Gear Solid: Peace Walkert is. A HD-re felhúzott grafika mellett újrarajzolt textúrákat, javított hangminőséget, kontrollerekhez szabott irányítást, és rengeteg trófeát és achievementet kapunk.

Translate »