Oldal kiválasztása

Gran Turismo 5 – Jönnek a DLC-k, itt a Spec 2.0 frissítés

Gran Turismo 5 – Jönnek a DLC-k, itt a Spec 2.0 frissítés
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Forza Motorsport 4 megjelenéséhez időzítette a Polyphony a Gran Turismo 5 első nagyobb, s komolyabb tartalmi kiegészítését, a Spec 2.0-át, amit hamarosan letölthető csomagok követnek majd.

A mai naptól elérhető Spec 2.0 frissítésnek köszönhetően mind a 800 sztenderd modell egyszerűsített műszerfalat kapott, így mindegyik autó követhető már belső nézetből. Kapunk egy új bevezető videót, illetve a játékosok most már saját maguk állíthatják be a különböző időjárási körülményeket. A visszajátszásokban végre lehet előre- és hátra tekerni, valamint kapunk bővített B-Spec lehetőségeket, illetve az endurance versenyek közben már menthetünk is. Új Photo Travel helyszínt, és új Photo Travel funkciókat, valamint tizenegy idei NASCAR modellt is kipróbálhatunk. Emellett kapunk még Logitech G25 / G27 támogatást, Nissan GT-R N24 Shulze Motor Sport járgányt, valamint finomhangolt mesterséges intelligenciát, és fizikát.

 

Az új frissítésnek köszönhetően a jövőben már DLC-k formájában is bővülhet a Gran Turismo 5, így a Polyphony gyorsan négy új csomagot is bejelentett. A Course Pack a legendás belga pályát, Spa-Francorchamps-ot fogja tartalmazni, illetve kapunk egy éjszakai gokartpályát is. A csomag 4,99 dollárba fog kerülni. A Racing Car Pack ($7,99) tizenöt új autót tartalmaz majd, köztük azzal a Red Bull X2011 Prototype ’11 modellt. Az 1,99 dollárba kerülő Paint Pack új színösszeállítást kínál, míg a Racing Gear Pack 2,99 dollárba fog kerülni, s új bukósisakokat és overallokat tartalmaz majd.

Translate »