Oldal kiválasztása

Metal Gear Solid HD Collection – Ilyen lesz a gyűjtői változat

Metal Gear Solid HD Collection – Ilyen lesz a gyűjtői változat
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A három Metal Gear játékot is tartalmazó kollekció a sztenderd kiadás mellett egy különleges, limitált kiadvány formájában is megvásárolható lesz. Az Amazon információi szerint 80 dollárba fog kerülni a gyűjtői változat.

A gyűjtői kiadvány túl sok extrával nem dobja fel az alapcsomagot, ugyanis mindössze egy Yoji Shinkawa vezető dizájner által jegyzett egyedi borítót és egy 248 oldalas képeskönyvet pakol a Konami a limitált változatba. Az Amazon úgy tudja, mindezért nyolcvan dollárt kell majd lecsengetni.

 

A Metal Gear Solid HD Collection tartalmazni fogja a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty-t, a Metal Gear Solid 3: Snake Eatert, és a nemrég PlayStation Portable-re megjelent Metal Gear Solid: Peace Walkert is. A HD-re felhúzott grafika mellett újrarajzolt textúrákat, javított hangminőséget, kontrollerekhez szabott irányítást, és rengeteg trófeát és achievementet kapunk. A Metal Gear Solid HD Collection idén novemberben fog megjelenni, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Később PlayStation Vitára is ellátogat a kollekció.

Translate »