Oldal kiválasztása

Halo Anniversary – 3D támogatással, új térképekkel

Halo Anniversary – 3D támogatással, új térképekkel
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az éppen tomboló Penny Arcade Expo-n tartotta meg a 343 Industries az idei HaloFestet, ahol néhány friss részlet látott napvilágot a novemberben megjelenő Halo: Combat Evolved Anniversary-ről.

Dan Ayoub, a 343 Industries producere a HaloFest-en tartott előadás során jelentette be, hogy szeteroszkópikus 3D támogatást kap a novemberben boltokba kerülő, jubileumi Halo: Combat Evolved Anniversary, így ha otthon rendelkezel megfelelő képességű kijelzővel, akkor teljes 3D-ben élheted újra Master Chief első akciótúráját.

 

A csapat emellett három biztos többjátékos térképet is bejelentett, melyek régi klasszikusok újrafeldolgozásaiként kapnak helyet a végleges változatban. A Timberland a klasszikus PC-s első részből lehet ismerős, a pálya pedig 8-16 fő számára biztosít majd nonstop lövöldözést. A Prisoner Halo: Combat Evolvedból tér vissza, és szűk helyszínei miatt 2-8 fős összecsapások színtere lesz majd. Az utolsó térkép a Firefight módot erősítő Installation 04 lesz, ahol mesterséges intelligencia támogatását élvezve 1-4 játékos teheti majd próbára magát.

Translate »