Oldal kiválasztása

Batman: Arkham City – Exkluzív kiadás Magyarországnak

Batman: Arkham City – Exkluzív kiadás Magyarországnak

Az 576kbyte, a CD Galaxis és a CNG.hu Kft. közreműködésének köszönhetően hazánkban egy elképesztően tartalmas, igényes formában lehet majd hozzájutni a Batman: Arkham City Limited Editionhöz.

A bejelentés szerint a kiadás nemcsak Európában, hanem az egész világon teljesen egyedülálló, így a limitált példányszám miatt érdemes minél gyorsabban lecsapni egy saját változatra. Az Xbox 360-as és PlayStation 3-as verzió ugyanis az alapjáték mellett tartalmazni fog egy Macskanő grafikás fémdobozt, egy világítós Batman kulcstartót, a The Joker’s Carnival DLC-t (Joker témájú, exkluzív kihívás térkép), a Batman 1970 DLC-t (1970-es Batman karakter). valamint egy Batman: Arkham City pólót.

 

A PC-s változat ugyanazt kínálja, mint a konzolos kiadvány, a különbség csak az árban, és a beszerzés helyében van, ugyanis előzőt csak az 576 boltjaiban, utóbbit pedig a CD Galaxisnál lehet csak megvásárolni.

 

A Batman: Arkham City október huszonegyedikén fog megjelenni, Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokon, amit minden bizonnyal követni fog egy Nintendo Wii U megjelenés is.

Translate »