Oldal kiválasztása

QuakeCon 2011 – Dishonored látnivalók, részletek

QuakeCon 2011 – Dishonored  látnivalók, részletek
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Nemrég mutatkozott be az Arkane Studios legújabb játéka, a Dishonored, ami a QuakeCon alkalmából friss képekkel és részletekkel jelentkezett.

Az első konkrétumok után újabb információk láttak napvilágot a szabad játékmenetre koncentráló Dishonoredról, melyeket ezúttal a játék vezető dizájnere, Viktor Antonov osztott meg egy interjú során. Antonov többek között elmesélte, a Dishonored az 1600-as években, a retro-futurisztikus Dunwall városában játszódik, melyet a pestis uralta London ihletett. A gépek uralta világban a nyersanyagot nem a szén és a gőz jelenti, az ipari forradalmat ugyanis egy a bálnákból nyert "biológiai nyersanyaggal" sikerült kirobbantani.

 

A művészeti részleg két kreatív vezetője, Raphaël Colantonio és Harvey Smith hozzátette, a pályatervezés alapvetően a lopakodós játékmenetet szolgálja (szűk, sötét utcák), de igyekeztek rámutatni, a Dishonored legnagyobb erénye, hogy a küldetések teljesítésében teljesen szabadkezet ad a játékosnak, így élhetünk mágikus képességeinkkel, mint például az időmanipulációval, a telekinézissel vagy az ellenfelek feletti kontrollal, de a kor technikai vívmányait is bevethetjük. Ennek megfelelően nincs jó vagy rossz megoldás, mindenki tetszése szerint teljesítheti a feladatokat.

 

A Dishonored valamikor a következő évben fog megjelenni Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra. Képek a galériában.

Translate »