Oldal kiválasztása

Resistance 3 – Online Pass szükséges hozzá?

Resistance 3 – Online Pass szükséges hozzá?

Az egyik internetes fórumon felbukkant egy hivatalosan még meg nem erősített Resistance 3 bundle fotó, mely szerint a játék többjátékos módja online pass rendszert használ majd.

A Konsolentreff fórumán bukkant fel a Resistance 3 bundle egy eddig meg nem erősített fotója, melyen jól látható, hogy a 320 GB-os PS3-mal szerelt pakk dobozán egy "PSN Pass" felirat is szerepel. A Kotaku úgy tudja, a Sony megirigyelte az Electronic Arts Online Pass rendszerét, s bár pontos részletek nem ismertek, valószínűleg a "PSN Pass" is hasonló elven működne.

 

Vagyis az eredeti példányok mellé egy egyszer használható aktivációs kódot kapnak a felhasználók, amit felhasználva vehetnék csak igénybe a játék többjátékos szekcióját, ezzel visszaszorítva a használt játékok kereskedelmét. A másodkézből szerzett példányok esetében ugyanis az új tulajnak saját kódot kell vásárolnia.

 

A Sony korábban már próbálkozott hasonló rendszerrel, akkor a ModNation Racers és a PSP-s SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 3 esetében tett próbát a kiadó, így valószínűleg egy hasonló rendszerről lehet most is szó.

 

A harmadik Resistance a tengerentúlon szeptember hatodikán, Európában pedig szeptember kilencedikén fog megjelenni, kizárólag PlayStation 3-ra.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »