Oldal kiválasztása

E3 2011 – Warhammer 40K: Kill Team bejelentés, trailer, képek

E3 2011 – Warhammer 40K: Kill Team bejelentés, trailer, képek
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A hét elején felröppent pletykák után hivatalosan is bemutatkozott a kizárólag letölthető formában készülő Warhammer 40K: Kill Team, ami egy külső nézetes, árkád shooter felvezetés lesz a Space Marine-hoz.

A THQ kiadott közleménye szerint a Kill Team egy külső nézetes, árkád shooter lesz, mely idén júliusban fog megjelenni, kizárólag az XBLA-n és a PlayStation Networkön. A játékban az egyik Space Marine csapat felett vehetjük majd át az irányítást, akikkel az orkok orra alá kell majd borsot törnünk. A Kill Teamben négy különböző karakterosztály közül választhatunk majd. A Sternguard Veteran és a Techmarin inkább a fegyverforgatásban jeleskedik, míg a Vanguard Veteran és a Librarian a közelharci stílusok kiváló ismerői. Extraként kapunk kétfős, osztott képernyős kooperatív módot, egy hat epizódon átívelő történetet, és fegyverfejlesztési opciót.

 

Az Xbocx 360 tulajok számára 800 MS pontba, a PlayStation 3 vásárlók számára pedig 9.99 dollárba kerülő csomag megvásárlása, és első pályájának teljesítése pedig jogot biztosít rá, hogy a szeptemberben megjelenő Space Marine-ban aktiváljunk egy spéci fegyvert, a Power Swordot.

 

Az első trailert fentebb találjátok, az első képeket pedig a játék galériájában lehet bevizsgálni.

Translate »