Oldal kiválasztása

Nem lesz Zelda ünnepi kiadás

Nem lesz Zelda ünnepi kiadás
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az eredeti tervekkel ellentétben az idén huszonötödik születésnapját ünneplő Zelda nem kapp ünnepi kollekciót. A szomorú hírt a játék dizájnere, Shigeru Miyamoto, és a Nintendo elnöke, Satoru Iwata is megerősítette.

Az idei E3-on még úgy tűnt, hogy a tavaly megjelent Super Mario All-Stars 25th Anniversary Edition után az idén szintén huszonötödik születésnapját Zelda is kap egy gyönyörű, eddigi részeket egybecsomagolt ünnepi kiadványt, azonban az Iwata Asks podcast legutóbbi adásában játék dizájnere, Shigeru Miyamoto, és a Nintendo elnöke, Satoru Iwata is megerősítette, hogy más formában ünneplik majd Zelda születésnapját.

 

Az indoklás szerint a Nintendo nem olyan cég, aki évente kihoz egy-egy ünnepi kiadványt – utalva a tavalyi Super Mario-ra -, így idén inkább kisebb akciókkal kedveskednek majd a rajongóknak. Többek között az Ocarina of Time 3D és Skyward Sword játékhoz csomagolt zenei CD-vel, a Four Swords ingyenessé tételével, amit a DSiWare-en keresztül szerezhetünk be, vagy a limitált szériás, aranyozott The Legend of Zelda: Skyward Sword Wii Remote-tal.

Translate »