Oldal kiválasztása

Killzone 3 – From the Ashes DLC bejelentés

Killzone 3 – From the Ashes DLC bejelentés
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A legutóbbi Steel Rain pályacsomag után, jövő héten újabb térképeket tartalmazó DLC érkezik a Killzone 3-hoz. A From the Ashes két Warzone térképet és Guerrilla Warfare lokációt fog tartalmazni.

A Guerilla Games producere, Aryeh Loeb jelentette be, hogy From the Ashes címmel június huszonkettedikén új pályacsomag érkezik a Killzone harmadik részéhez. A csomag 4.99 euróba fog kerülni, és tartalmazni fog két Guerrilla Warfare helyszínt, valamint két Warzone térképet. 

 

Loeb ezúttal a 24 főre szabott Warzone-ban játszható Lente Missile Base-t, illetve a 16 fős Guerrilla Warfare helyszínt, a Mobile Factory-t mutatta be. Előbbi egy elhagyatott rakétabázis a Kaznan dzsungel szélén, míg a Mobile Factory az egyjátékos kampányból lehet ismerős.

 

A From the Ashes premierjével egyidőben érkezik majd a Bundle Pack DLC is, ami tartalmazni fogja a korábban már megjelent Retro Packet, és a Steel Rain csomagot, valamint a frissen érkező From The Ashes pakkot. A három DLC együttesen 9.99 euróba fognak kerülni.

Translate »