Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: CoD: Black Ops – Hó végén jön az Annihilation DLC

FRISSÍTVE: CoD: Black Ops – Hó végén jön az Annihilation DLC
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tegnap jelentettük, hogy minden bizonnyal hamarosan megérkezik a Call of Duty: Black Ops harmadik pályacsomagja, ami ugyan hivatalos bejelentést még mindig nem kapott, de egyre több részlet lát napvilágot a DLC kapcsán.

A GameSpot tegnapi promóciós képe után a VG247 egyik brit kiskereskedelmi forrása is küldött egy hasonló hirdetést a csapat szerkesztőségébe, mely képen az öt új térkép mellett már az is kitűnően látszik, hogy az első körben Xbox 360 exkluzív csomag végleges neve Annihilation lesz, 1200 MS pontba fog kerülni, és június huszonnyolcadikán fog megjelenni.

 

A csomag négy többjátékos térképet (Hangar 18, Drive-In, Silo, Hazard) és egy zombimódot kiegészítő helyszínt, a Zombies-t csapja hozzá az eddigi kínálathoz.

 

Frissítve: 2011.06.16. 15:32:35

 

Időközben Mark Lima, a Treyarch elnöke hivatalosan is bejelentette a pályacsomagot. A leleplezésből kiderült, a zombimód térkép Shangri-La néven fut majd, és egy egzotikus helyszínen fog játszódni, ahol halálos csapdák, sötét tikok, és innovatív játékmenet várja a zombivadászokat.

Translate »