Oldal kiválasztása

E3 2011 – Batman: Arkham City – Huszonöt órás játékidő, Robin is játszható?

E3 2011 – Batman: Arkham City – Huszonöt órás játékidő, Robin is játszható?
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Friss részletek láttak napvilágot a Batman: Arkham City-ről, mely Dax Ginn elmondása szerint közel huszonöt órás játékidővel bír, amiből közel 2,5 órát töltünk majd Macskanő bőrébe bújva.

Dax Ginn, az Arkham City marketing menedzsere a Destructoidnak adott videóinterjúban elmondta, az Arkham City ötször nagyobb helyszínen játszódik, mint az első rész, így a fő cselekményszál közel huszonöt órára rúg majd. Ebből a játék során durván 10%-ot, azaz két és fél órát töltünk majd Macskanő bőrébe bújva. Ginnt arról is kérdezték, vajon Nintendo Wii U-ra is elkészül-e az októberre datált új epizód, amire a marketing menedzser sejtelmesen regált.

 

Közben a Best Buy honlapján található adatlap szerint a játékot előrendelők egy exkluzív játszható karakterrel gazdagodnak, mely nem más lesz, mint Batman segédje, Robin. Figyelembe véve, hogy az előző résznél Jokert kaptunk meg extrának, nem lenne meglepő, ha tényleg bemutatkozna a Denevérember oldalbordája, akivel két challange pályán játszhatunk majd. A Rocksteady egyelőre nem kommentálta a pletykát.

 

A Batman: Arkham City október huszonegyedikén fog megjelenni, Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokon.

Translate »