Oldal kiválasztása

E3 2011 – Ghost Recon Online – Wii U-ra is elkészül

E3 2011 – Ghost Recon Online – Wii U-ra is elkészül
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A PC-s bejelentés után az E3-on kiderült, hogy a Nintendo új konzoljára, a Wii U-ra is készül a Ghost Recon online próbálkozása, ami teljes mértékben kihasználja majd konzol tábla-kontrollerét.

A UbiSoft a Nintendo Wii U-s verzió bejelentésekor elmondta, a csapat egy úgynevezett Crosscom 2.0 rendszert használ, amivel a játékosnak lehetősége van a Wii U tábla-kontrollerét amolyan parancsnoki központtá alakítani. Parancsokat osztogathatunk ki, csapattagok útvonalait határozhatjuk meg, miközben a folyamatosan zajló eseményeket valós időben monitorozhatjuk. A takitkai térképen fel lesz tüntetve az ellenség helyzete, a giroszkóppal pedig a drone-okat irányíthatjuk. A francia csapat elárulta, a játékos így úgy érezheti, mintha valóban a csatatéren lenne.

 

A Wii U kontrollere a fegyverválasztó menüben is kiválóan működik, a UbiSoft ugyanis egy olyan rendszert talált ki, ahol a kép alsó felében a különböző kiegészítők között lapozhatunk, míg a kijelző nagyobbik felén teljesen 3D-ben jelennek meg a fegyverek. A beszámolók szerint a nagyon jól működik a "fogd és vidd"elv, ugyanis a játékos könnyedén és egyszerűen variálhat a dolgai között.

 

Az E3-as bemutatón a UbiSoft bemutatta a Ghost Feed szolgáltatást, ami lényegében egy szociális hálózat, mely lehetővé teszi, hogy a TV-n keresztül kövessük nyomon barátaink teljesítményét. A Ghost Recon Online idén nyáron zárt bétával kedveskedik, a teljes játék valamikor jövőre fog megjelenni, PC mellett Nintendo Wii U-ra is.

Translate »