Oldal kiválasztása

E3 2011 – Modern Warfare 3 – Lesznek dedikált szerverek?

E3 2011 – Modern Warfare 3 – Lesznek dedikált szerverek?
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Infinity Ward közösségi menedzsere, Robert Bowling a CVG-nek adott interjúban mesélt a Modern Warfare harmadik részéről, többek között annak hosszáról és a lehetséges PC-s támogatásokról.

Bowling az interjúban elmondta, nem igazán érti a Modern Warfare sorozat egyjátékos módjának hosszát ért kritikákat, a csapat ugyanis nem úgy készíti játékait, hogy előre meghatározza hány órás legyen a kampány. A fejlesztés során először a történetet készítik el, és majd az diktálja a játék tényleges hosszát. A közösségi menedzser éppen ezért elmondta, a harmadik rész is óriási egyjátékos módot ígér, melyben a játék olyan helyszínekre repíti majd el a játékosokat, ahol még sosem járhattak.

 

Az interjúban szó esett a lehetséges dedikált szerverek támogatásáról is, ez az opció ugyanis kimaradt a Modern Warfare második részéből. Az akkor nagy visszhangot kiváltott PC-s támogatás teljes hiányából okult az Infinity Ward, így Bowling megígérte, ezúttal sokkal jobban odafigyelnek majd a PC-s táborra. Konkrétumokat nem árulhatott el, de nem tartja kizártnak, hogy dedikált szervertámogatást és mod toolt kapjon a harmadik rész.

Translate »