Oldal kiválasztása

E3 2011 – Brothers in Arms: Furious 4 részletek

E3 2011 – Brothers in Arms: Furious 4 részletek
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az idei E3-on mutatkozott be a Brothers in Arms sorozat új része, a négyfős kooperatív módban is játszható Brothers in Arms: Furious 4, amiről friss részletek láttak napvilágot.

A Kotaku beszámolója szerint a Furious 4 a Becstelen Brigantyk és a Borderlands egyvelege. A játékban egy négyfős csapat egyik tagját irányíthatjuk, és az ütős, korhű fegyverek mellett karakterspecifikus spéci eszközök megszerzésére és szintlépésre is lehetőségünk lesz. A kiállított demó például az Oktoberfest alatt játszódik, ahol csapatunk bazookával, láncfűrésszel és lángszóróval esik neki az ünneplő nácitömegnek. A hatáskeltés érdekében lesznek lassított jelenetek a játékban. Például ha a krezonios lámpával felgyújtjuk az egyik ellenséges katonát, vagy egy olyan falat lövünk darabokra, aminek túloldalán egy náci áll. Lesznek a játékban amolyan  másodlagos fegyverek is, mint például fejszék, balták.

 

A magazinnak nyilatkozó egyik Gearbox munkatárs egyébként megerősítette, a Brothers in Arms: Furious 4 nem más, mint egy új irány tesztje, így a jövőben kapunk még rendes, hiteles Brothers in Arms-ot, és Matt Baker karaktere is vissza fog még térni.

 

A Brothers in Arms: Furious 4 2012-ben fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Translate »