Oldal kiválasztása

E3 2011 – The Elder Scrolls V: Skyrim részletek, képek, gameplay bemutató

E3 2011 – The Elder Scrolls V: Skyrim részletek, képek, gameplay bemutató
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A hétvégén napvilágot látott részletek után tovább információk érkeztek az új Elder Scrolls-ról, amit az első gameplay videóval, és friss képekkel tudunk megfejelni.

Az Official PlayStation Magazine legutóbbi számában olvasható előzetesből tegnap már szemezgettünk részleteket, ma azonban további információk érkeztek a Bethesda fantasy-szerepjátékából. A cikkből kiderül, hogy az órási mammutok általában csordában járnak, így egyedül megtámadni őket kész öngyilkosság. A sárkányok néha párosával támadnak, illetve olykor egymással is harcolni fognak, ráadásul a magazin szerint a tűzokádóak között akadnak olyan fajták is, melyek nem tudnak tüzet okádni. Az egyik általunk is meglátogatott várost, Whiterunt óriási tundravidék veszi majd körül, és az egyik főellenség neve is kitudódott: Draugr Overlord. Három crafting-rendszer van a Skyrimben: varázslatlétrehozás, alkímia és kovácsolás.

 

A  The Elder Scrolls V: Skyrim november 11-én fog megjelenni PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon. Képek a játék galériájában.

Translate »