Oldal kiválasztása

E3 2011 – Call of Duty: Elite béta júliusban

E3 2011 – Call of Duty: Elite béta júliusban
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Activision is bejelentette E3-as játékkínálatát, ami mellé a múlt héten leleplezett Call of Duty rajongókat keretbe foglaló szolgáltatás, az Elite bétájának kilövését is elhintette a kiadó.

Az Activision tájékoztatása szerint a múlt héten bemutatott online Call of Duty szolgáltatás, az Elite hivatalos bétatesztje július 14-én rajtol majd el. Eric Hirshberg, a kiadó CEO-ja a kiadott közleményben elmondta, a bejelentés után mindössze öt napra volt szükségük, hogy a bétára jelentkezők száma elérje az egymilliós mérföldkövet. A teszthez szükség lesz a Black Ops eredeti példányára is, az Elite nyújtotta szolgáltatásokat ugyanis a legutóbbi Call of Duty játék többjátékos módján fogják tesztelni.

 

A bejelentés mellett a kiadó E3-as felhozatala is napvilágra került, így biztosan találkozni fogunk a kiállításon a Modern Warfare 3-mal, a Call of Duty Elite-tel, a Prototype 2-vel, a Skylanders: Spyro's Adventure-el, de a kilátogatók kipróbálhatják majd a Spider-Man: Edge of Time-ot, az X-Men Destiny-t és a Transformers: Dark of the Moont is.

Translate »