Oldal kiválasztása

L.A. Noire részletek, három perces gameplay

L.A. Noire részletek, három perces gameplay
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Már nincs messze a Team Bondi és a Rockstar ’40-es évek Amerikájában játszódó L.A. Noire premierje, így a kiadó utolsó erőit mozgatva rengeteg friss részletet rántott le a játékról.

A napokban erősítette meg a Rockstar, hogy a két hét múlva esedékes premier napján a játék X360-as verziója három lemezen fog elterpeszkedni. Az indoklás szerint a játékban használt MotionScan technológiával több mint négyszáz színész arcjátékát kellett rögzíteni, mely rengeteg adatot jelent, viszont a narratív történetmesélés szempontjából ez lesz a játék egyik kulcseleme. A kiadó szerencsére hozzátette, a három lemez ellenére mindössze kétszer kell majd lemezt cserélnünk, míg a PlayStation 3-as verzió esetében elegendő lesz egy Blu-Ray korong is a játéknak.

 

Apró adalék, hogy a tervek szerint a Sony konzoljához készülő változat PS3 exkluzív tartalmat is tartalmazni fog, melynek kiléte egyelőre ismeretlen, de minden bizonnyal egy bónusz küldetésről lehet szó. Az alapvetően 25-30 órás játékidőből közel öt óra lesz átvezető videó. És ha már a számoknál tartunk, akkor érdemes megjegyezni, hogy az L.A. Noire forgatókönyve csaknem 2200 oldalasra hízott, s ez több, mint húsz ügyet takar, és mintegy 400 karakter szövegét tartalmazza.

Hozzászólások

Translate »