Oldal kiválasztása

Modern Warfare 3 – Survival mód részletek

Modern Warfare 3 –  Survival mód részletek
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Modern Warfare második részében debütált Spec Ops mód továbbgondolt formában a harmadik felvonásban is helyet kap majd. Ezen belül lesz kipróbálható a Survival mód, melynek első részleteit az USA Today szállította.

A magazin úgy tudja, a Spec Ops módban a sok-sok különböző játékmód és térképek mellett lesz matchmaking, leaderboard és ranking rendszer is. A játékmódok közül a Survivalt részletezte jobban Robert Bowling, az Infinity Ward közösségi menedzsere, aki elárulta, a játékmód több különböző térképen is elérhető lesz, köztük a Dome nevű sivatagos radarállomáson, amely hidegháborús környezetben lett elhelyezve.

 

A játékmód erősen hajaz a Gears of Wars-ból ismert Horde módra, azaz itt is a folyamatosan özönlő ellenséges erőket kell visszaszorítani. A pályán a mezei bakák mellett, öngyilkos jelöltek, jól páncélozott katonák, kutyák és bombával felszerelt kutyák igyekeznek megnehezíteni az életünket. A Survival külön érdekessége, hogy folyamatosan változtatni kell a stratégiánkat, attól függően, hogy éppen milyen ellenfelekből áll az adott hullám. Némi könnyítés, hogy az egys hullámok után pénzt kapunk, melykből rengeteg spéci extrát, köztük automatizált ágyúkat vásárolhatunk.

Translate »