Oldal kiválasztása

UbiSoft – Assassin’s Creed, Splinter Cell, Ghost Recon filmtervek

UbiSoft – Assassin’s Creed, Splinter Cell, Ghost Recon filmtervek
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Párizsban nyitotta meg új, játékok megfilmesítésére koncentráló stúdióját a UbiSoft, ahol körvonalazódnak az első projektek, melyek között természetesen a cég ismertebb franchise-ai szerepelnek.

Jean-Julien Baronnet, a párizsi Ubisoft Motion Pictures elnöke a Variety-nek adott interjúban elárulta, a kiadó több franchise-a kapcsán megindultak már a tárgyalások a nagyobb stúdiókkal, így a tervezés fázisában van egy Splinter Cell, Assassin's Creed és Ghost Recon mozi is, melyek forgatókönyve akár az év végére már el is készülhet. A UbiSoft jelenlegi legnagyobb franchise-a, az Assassin's Creed kapcsán ez azt jelentené, hogy leghamarabb 2013-ban vagy 2014-ben mutatkozna be szélesvásznon Ezio és Altair kalandja.

 

Baronnet azt is elmondta, mindenképpen szeretnék szigorúan nyomon követni a filmek készültét, így már a kezdeti stádiumoktól beleszólnának a munkálatokba, a UbiSoft ugyanis úgy szeretné bővíteni a játékok rajongóbázisát, hogy a filmekkel maximálisan kielégítenék a már meglévő rajongók igényeit is.

Eseménynaptár

Translate »