A Funcom kreatív igazgatója, Ragnar Tørnquist az Eurogamernek adott interjúban elárulta, a négy évvel ezelőtt bejelentett The Secret World korábban megerősített X360-as verziója egyelőre csak egy kísérlet.

Az Age of Conan készítői 2007-ben jelentették be az EA Partners keretén belül készülő legújabb MMO-ját, a The Secret Worldöt, mely négy évvel ezelőtt még PC-re és X360-ra lett megerősítve. A Funcom kreatív igazgatója, Ragnar Tørnquist az Eurogamernek adott interjúban azonban elmondta, az eltelt évek során gyűjtött tapasztalatok alapján úgy döntöttek, a jövőben elsőként csakis a PC-s változatra koncentrálnak, de közben az X360-as verzióról se fognak majd megfeledkezni.

 

Tørnquist elárulta, párhuzamosan készül a két platformra a játék, de az X360-as változat egy teljesen más megközelítésű lesz, ugyanis mindaz, ami PC-n működik, tévé előtt ülve, kontrollt szorongatva már nem biztos, hogy működőképes lehet, így bár az alapok megegyeznek, teljesen más játékélményt ígér a konzolos The Secret World.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás