Oldal kiválasztása

Dead or Alive Dimensions Nintendo 3DS-re

Dead or Alive Dimensions Nintendo 3DS-re
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Dead or Alive, a méltán népszerű bunyós játéksorozat, történetében először, május 20-án érkezik Nintendo konzolra.

 

Villámgyors küzdelem, pusztító kontratámadások, kombók és interaktív arénák várják a játékosokat, akik a környezet adta lehetőségeket is kihasználhatják ellenfeleik legyőzéséhez. Az egyik ilyen aréna éppen a Metroid: Other M játékból lehet ismerős, ahol a Metroid-sorozat egyik ismert karaktere, Ridley igyekszik a harcosok dolgát megnehezíteni. A Dead or Alive Dimensions hektikus küzdelmei közben hasznos funkciónak bizonyulhat a Nintendo 3DS érintőkijelzőjén található kombótár, amellyel a legösszetettebb támadások is egyszerűen kivitelezhetőek.
 
A legenda történetében első alkalommal ebben az epizódban a Dead or Alive-sorozat eddigi részeinek összes karakterét megtaláljuk együtt, egyetlen játékban, sőt, jobban meg is ismerhetjük őket, hiszen a 12 játékmód között megtalálható Chronicle módban a karakterek háttértörténetére koncentrálhatunk. Az érintőképernyő ráadásul segítséget ad a karakterek közti kapocs megértésében, így a Dead or Alive Dimensions remek összefoglalást ad a Dead or Alive világáról, a veteránok és a sorozattal ismerkedők számára is. Teszi ezt azért is, hiszen új, eddig sosem látott nézőpontból mutatja be a sorozat történetét, így fény derül a Mugen Tenshin nindzsaklánban folyó küzdelmek mögött megbúvó titokra, előtérbe kerül a rejtélyes Torn Sky Blast harcstílus, a Dead or Alive tornák mögött álló DOATEC cég pedig továbbra is a tökéletes szuperharcos kifejelesztésén dolgozik. 
 
Mindemellett a Dead or Alive Dimensions számos olyan funkciót is tartogat, melyek a Nintendo 3DS különleges képességeit használják ki. A Throwdown módban különleges figurákat gyűjthetnek azok, akik használják a StreetPass és SpotPass funkciókat. Érdemes lesz kipróbálni a játékmódot, hiszen ezekből a figurákból csapatot állíthatunk össze, hogy út közben is bármikor harcba szállhassunk. Minél több küzdelmet tudunk le menet közben, annál több különleges extrákhoz juthatunk hozzá, valamint 34 exkluzív ruházatot is összegyűjthetünk. A Showcase módban összegyűjtött figuráinkat meg is csodálhatjuk szemüveg nélküli 3D-ben, valamint fényképeket is készíthetünk róluk, amelyeket aztán ismerőseinkkel is megoszthatunk.

Hozzászólások

Translate »