Ha elsőre nem mond semmit a Skullgirls címe, az valószínűleg azért van, mert egy új független fejlesztőcsapat munkájáról van szó, amit a készítők a GDC-n tártak a nyilvánosság elé.

A Reverge Labs egy új, független kis fejlesztőcsapat, akiknek feltett szándékuk, hogy minőségi online- és letölthető játékokat készítsenek. Egyik első próbálkozásuk a Skullgirls, amit az idei GDC-n mutattak be a közönségnek.

 

A játék a klasszikus árkád verekedős programokat idézi a maga két dimenziós, rajzolt képi világával, de természetesen a mai trendeknek megfelelően HD minőségben. A történet a Kanpoy királyságban játszódik, ahol a játékos fő célja a rejtélyes koponya szív (Skull Heart) megszerzése. Ez persze csak egy gyors körítés, hogy tudjuk, hogy éppenséggel miért püfölik egymást a szép lányok. A program legnagyobb erénye vitathatatlanul a kellemes vizuális megvalósításában és az őrült kombóáradatokban rejlik

 

Platformokról és pontos megjelenési dátumról egyelőre nem esett szó, de a műfajból és a letölthető formátumból kiindulva valószínűnek tűnik, hogy a Microsoft és a Sony masinái az elsődleges célpontok. A Skullgirls első képcsokrát a galériánkban találjátok, míg a bemutatkozó trailer alant megtekinthető.

 

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás