Oldal kiválasztása

GTA 5 – Keresik a szinkronszínészeit?

GTA 5 – Keresik a szinkronszínészeit?
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Újabb bizonyítékok láttak napvilágot a GTA V készültéről, ugyanis egy weboldalon olvasható felhívás szerint a Take Two szinkronszínészeket keres egy még be nem jelentett, készülő játékához.

Lassan biztosra vehető, hogy a Rockstar az L.A Noire mellett a GTA ötödik részén is gőzerővel dolgozik, ugyanis újabb információk szivárogtak ki a stúdió legismertebb sorozatának következő felvonásáról. Egy internetes oldalon olvasható felhívás szerint a sorozat kiadásáért felelős Take Two szinkronszínészeket toboroz új, készülő címéhez, és a meghirdetett álláshirdetésben leírtak alapján szinte biztos, hogy a GTA V szinkronmunkálatait szeretné elkezdeni a kiadó.

 

Az Actors Page-en olvasható részletek szerint a 2K Games  többek között olyan karakterek megszólaltatásához keres szinkronszínészeket, mint Matthew, a 18-25 éves fiatal srác, aki összeesküvés-elméleteket gyárt, melyek egyike szerint a republikánusok Amerika rombadöntésére készülnek. Jose, 30-40 éves fehér férfi, aki szerint a technológia méreg a természetre. Anthony egy fiatal, 10-15 éves kissrác, aki állandóan hadar, és azért harcol, hogy a kiskorúak is ihassanak alkoholt és szexelhessenek, míg az utolsó karakter James Pedeaston, egy 40-45 éves aktivista, aki nemrég szabadult az indonéziai börtönből.

 

A karakterleírások alapján elmondható, mindegyik szereplő passzol a GTA világához, ráadásul a legutolsó karakter, Pedeaston, korábban már szerepelt a San Andreas-ban, ahol WCTR The Wild Traveller műsorvezetője volt.

Translate »