Oldal kiválasztása

Mortal Kombat – Online Pass támogatással

Mortal Kombat – Online Pass támogatással

A Joystiq birtokába került levél szerint a Warner Bros. Interactive is csatlakozik azon kiadókhoz, akik bevezették játékaiknál az online pass funkciót. A stúdió először a Mortal Kombatnél veti be az új opciót.

A Joystiqhoz eljuttatott levél tartalma szerint a Warner Bros. arról tájékoztatta a nagyobb kereskedőket, hogy az áprilisra datált Mortal Kombat online pass funkcióval felvértezve érkezik, vagyis a játék mellé egy aktiválási kódot is kapnak a vásárlók, amit érvényesítve lehetőséget kapnak, hogy a reboot teljes online élményében részesedjenek.

 

A megvásárolt lemezek alapesetben két napos, ingyenes online hozzáférést biztosítanak, aminek lejárta után a játékos 800 MS pontért vagy 9.99 dollárért cserébe aktiválhatja online fiókját.

 

A Kotaku oldalán közben felbukkant egy kép, amin a Mortal Kombat összes elérhető, játszható bunyósa látható. A lista igazán impozáns: Scorpion; Liu Kang; Kung Lao; Sub-Zero; Sindel; Ermac; Reptile; Kitana; Johnny Cage; Jade; Mileena; Nightwolf; Cyrax; Noob Saibot; Smoke; Sektor; Sonya; Jax; Kano; Stryker; Shang Tsung; Baraka; Kabal; Raiden.

 

A Mortal Kombat reboot Európában április 21-től lesz megvásárolható, X360 és PS3 platformokon.

Translate »