Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: GDC 2011 – Resistance 3 multiplayer infók

FRISSÍTVE: GDC 2011 – Resistance 3 multiplayer infók

Friss részletek, és képek láttak napvilágot a szeptember elején boltok polcaira felmászó harmadik Resistance többjátékos módjáról, mely 16 fős csatákat ígér majd.

James Stevenson, az Insomniac közösségi menedzseren az európai PS Blogon osztotta meg az olvasókkal a Resistance 3 többjátékos módjának első komolyabb részleteiet. A bejegyzésből kiderül, hogy a csapat számára az volt a legnagyobb motiváció, hogy olyan élvezetes élményt kínáló pályákat készítsenek, mint az első Resistance-ből ismert Busyard és Rooftops, vagy a második részben megismert Bayou House és San Francisco. Stevenson azt is elárulta, hogy a multi tartalmazni fog Human vs Chimera módot, valamint jó pár küldetés-központú kihívást is.

 

A Resistance 3 többjátékos módja 16 fős összecsapásokat ígér majd, és egy meglehetősen összetett, karaktefejlődési rendszert kapnak a játékosok, ami kellő mélységű és szabad testreszabhatóságot ígér, így saját stílusunkhoz igazíthatjuk karakterünket. Például minden játszható kasztnak meglesznek a saját képességei, amit megfejelnek azzal is, hogy az egyes szintekhez is társulnak újabb újdonságok. Ilyen például a Bubble Shield, az Ammo Beacon, amivel csapattársainknak is adhatunk lőszert, vagy a Radar Beacon, amivel a csapattársak radarjának hatáskörét lehet kiterjeszteni.

 

Taktikai képességeket is bevethetünk az ellenséggel szemben, mint például a Doppelganger, amivel saját képünket vetíthetjük ki magunk előtt, amivel megtéveszthetjük az ellenfelet, vagy a Dash, amivel extra sebességre tehetünk szert, ezzel elkerülhetjük a lövedékeket.

 

Az érdekes információk mellé néhány új kép is érkezett, amiket a galériában tudtok szemügyre venni. A Resistence 3 2011. szeptember hatodikán rajtol majd el.

 

Frissítve: 2011.03.03. 12:32:48

 

Közben egy bemutató videó is érkezett.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »