Oldal kiválasztása

Rocksmith – A UbiSoft új ritmusjátéka

Rocksmith – A UbiSoft új ritmusjátéka

A Guitar Hero törlése után maradt űrt igyekszik megtölteni a UbiSoft a Rocksmith-szel, melynek különlegessége abban rejlik, hogy a játékhoz megvásárolható elektromos Gibson gitár akár önmagában is használható lesz.

A hihetetlenül sikeres Just Dance után a francia kiadó újabb produktummal lép be a sokak szerint kifulladt ritmusjátékok piacára. A Rocksmith a Guitar Hero helyén hagyott űrt igyekszik majd megtölteni, a két játék között azonban akad egy aprócska különbség. A UbiSoft ugyanis a Gibsonnal együttműködve valódi elektromos gitárt csap a játék bundle-jéhez, ami előzetes becslések szerint durván 200 dollárba fog majd kerülni. A kiadó a partijáték hangulatra is alaposan rágyúr, így azok se maradnak hoppon, akik esetleg nem rendelkeznek gitárral, a UbiSoft ugyanis már több hangszergyártóval tárgyal.

 

A szeptemberre datált, X360-ra és PlayStation 3-ra bejelentett Rocksmith premierje napján 45 dalt fog tartalmazni, többek között olyan előadóktól, mint David Bowie, a Nirvana, a Rolling Stones, vagy az Animals. A bejelentés mellé képeket és trailert is kaptunk.

Translate »