Oldal kiválasztása

The Conduit – Nintendo 3DS-re is készül egy epizód

The Conduit – Nintendo 3DS-re is készül egy epizód

A Nintendo Wii exkluzív The Conduit franchise a hamarosan piacra kerülő Nintendo 3DS platformján is tiszteletét teszi, jelentette be a sorozat mögött álló High Voltage Software.

Mobilizálódik a The Conduit franchise, az erre kiszemelt platform pedig a Nintendo hamarosan megjelenő 3DS kézi konzolja. A fejlesztési munkálatok meglehetősen korai stádiumukat élik, így vélhetően messze még a vége. A játék elkészítését ugyanaz a High Voltage Software végzi, akik a Nintendo Wii-s epizódokat is összepakolta, nem áll fenn tehát idegenkezűség. A csapat jelenleg a Conduit 2 utolsó simításait végzi, miután a cím megjelenését több ízben is elhalasztották már.

 

A játékról és a 3DS-re való fejlesztésről Eric Nofsinger beszélt néhány mondatban, aki azt is elárulta, hogy már vannak környezeti viszonyok, lehet lőni, fegyvereket váltani és láthatók az ellenfelek a játék futásakor, mindezt pedig 3D-ben alkalmazva. Azt még csak sejteni sem lehet, hogy mikorra készülhet el, sőt, még a disztribútor kiléte sem biztos, de ha fogadnunk kéne, akkor ismét a SEGA-ra tennénk a voksunkat. Eric állítása szerint erről folynak már tárgyalások is a két fél között.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »