Oldal kiválasztása

Killzone 3 – Bemutatkozik Retro Map Pack

Killzone 3 – Bemutatkozik Retro Map Pack
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Sony részletekkel szolgált a Killzone 3 számára tavaly bejelentett Retro térképcsomaggal kapcsolatosan. Hogyan lehet hozzájutni és mit fog majd tartalmazni? Szervírozzuk a válaszokat.

A Sony lerántotta a leplet a 2010-ben bejelentett Retro Map Pack toldalékról, amelyet a Killzone 3-hoz szánnak szorgos készítői a Guerilla Games berkein belül. Az első és talán legfontosabb momentum, hogy kizárólag a játék előrendelésével lehet majd ingyenesen hozzájutni a PlayStation Store-on keresztül a két térképet tartalmazó csomaghoz, szerencsére további megkötések nélkül, azaz ugyanúgy jár a fapados kiadás mellé is, mint a speciális Helghast Editionhöz.

 

A Retro Map Pack már elnevezésében is céloz tartalmára, ugyanis két, korábbi pálya érkezik erősíteni a felhozatalt a Killzone 2-ből, nevezetesen a Salamun Market és a Blood Gracht. Előbbit egy masszív, 24 fővel bonyolítható Warzone módozatban élvezhetjük ki teljes formájában, amelyet újrabalanszolnak majd a Killzone 3 számára, míg utóbbi egy maximum 16 fővel tolható, Guerilla Warfare szabályrendszerben lesz beizzítható. A két pályáról készült screenshotokat a galériában helyeztük el.

Translate »