Oldal kiválasztása

DC Universe Online – Macskanő is felvonul az első DLC-ben

DC Universe Online – Macskanő is felvonul az első DLC-ben
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Korábbi nyereményjátékunk elképesztő sikernek örvend az MMO-rajongók körében, így a Sony hamarosan elkezdi szállítani a DC Universe Online első DLC-éit. A sort a jól ismert és szexi latexruhás szuperhős, Macskanő nyitja.

A Sony mai bejelentése szerint a múlt hónapban megjelent DC Universe Online első kiegészítésében a csinos Macskanő színre lépésének örülhetünk majd. A latexruhás képregényhős felett akár mi is átvehetjük majd az irányítást, ha PvP-ben próbálunk szerencsét Gotham városában. A készítők természetesen külön feladatokat is társítanak a csinos karakterhez, így bemutatkozásakor a Gotham Múzeumból eltulajdonított értékes műtárgy miatt kell majd hőseinkkel üldözni a légiesen és kecsesen ugrándozó hölgyeményt. A csomag pontos dátummal és árcédulával még nem rendelkezik, erről később ad tájékoztatást a Sony.

 

A csapat emellett azt is bejelentette, hogy szezonális, például Valentin-napi bővítéseket is kap majd a játék. Az egyikben például a meseszép Aphrodite érkezik majd a nagyvárosba, de emellett számtalan friss küldetéssel is bővülni fog a  DC Universe Online kínálata, melyeket olyan ismert helyszíneken kell majd végrehajtanunk, mint Batman rejtett barlangja, vagy az Arkham elmegyógyintézet. A bejelentés mellé friss képek és egy videó is érkezett.

Translate »