Oldal kiválasztása

Fable III – Májusban jön PC-re

Fable III – Májusban jön PC-re
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Jó pár újdonsággal megfejelve, végül fél év késéssel májusban mutatkozik be a Fable harmadik részének PC-s verziója. A nagy leleplezés mellett a Lionhead a játék új letölthető tartalmát, a Traitor’s Keepet is leleplezte.

A PC-s verzió minden tekintetben többet kínál majd, mint fél évvel ezelőtt megjelent konzolos társa, így az asztali gépes átiratban mutatkozik be a hardcore nehézségi fokozat, illetve ha megfelelő eszközökkel rendelkezel, akkor akár 3D-ben is élvezheted a látottakat. A bejelentés szerint a játék támogatja a Windows Phone 7 Xbox LIVE Marketplace-t, így bárhol és bármikor csatlakozhatunk a Fable Coin Golf minijátékhoz is. A Fable 3 PC-s verziója Európában május tizenkilencedikén, az Egyesült Államokban pedig két nappal korábban mutatkozik majd be.

 

Az örömteli bejelentés mellett a Lionhead a játék március elsején megjelenő friss DLC csomagját is bemutatta. Az 560 MS pontba kerülő Traitor’s Keepben a Ravenscar Keep, a Clockwork Island és a Godwin Estate helyszíneken várnak ránk új kalandok és kihívások. A letölthető csomag első képeit erre lehet bevizsgálni.

Translate »