Oldal kiválasztása

Assasin’s Creed: Brotherhood – Részletek a PC-s változatról

Assasin’s Creed: Brotherhood – Részletek a PC-s változatról

A konzolokon óriási sikernek számító Assasin’s Creed: Brotherhood PC-s megjelenéséről és a kiadás sajátosságairól kaptunk néhány információt, melyeket veletek is megosztunk.

Az Ubisoft ma jelentette be, hogy a nagysikerű Assasin’s Creed sorozat legújabb része március 18-án fog megjelenni PC-s platformokra. Ha ez még nem lenne elég, az asztali gépes változat némi extrát is kap a konzolos változathoz képest. A játékot magát már teszteltük, ezért erről most nem írnék külön, hanem csak a PC-s változat sajátosságairól.

 

Az alapváltozat tartalmazni fogja magát a játékot, és emellé az Aminus Projekt 1.0 és 2.0-ás frissítését, plusz még a konzolokra március elsején érkező fizetős DLC-t, a The Da Vinci Disappearance-t, melyet a PC-s társadalom ingyen kap meg. Az alapkiadás mellett csak a megjelenés napján lesz elérhető az úgynevezett Day 1 kiadás, mely tartalmazza a The Aqueducts single térképet és a The Harlequin multis karaktert. Ami miatt igazán megéri ez a változat, az a fémdoboz, melyet úgy alakítottak ki, hogy az eddig megjelent két rész is elfér benne, vagyis kapunk egy igen igényes gyűjtődobozt.

 

A következő a limitált példányszámban kapható Kódex kiadás, melyből az összes példány elkelt már elővételben. A PC-s változat sajátossága lesz még az Ubisoft felhasználóbarátibb másolásvédelme, melynek köszönhetően nem lesz szükség a single kampányhoz állandó internet kapcsolatra, mindössze egyszeri netes ellenőrzésre. Mindemellett kapunk még a konzolos változathoz képest feljavított grafikát (árnyékok, karakterek, környezet, stb.), részletes beállítási lehetőséget (többmagos processzorok támogatása, nagyobb felbontás, framerate, stb.), beépített ATI Eyefinity és Nvidia 3DVision támogatás, többmonitoros kijelzéssel is, és végül teljesen billentyűzetre és egérre szabott irányítás, de a játék támogatja a különböző gamepadokat is.

 

Mint látható, az Ubisoft nemcsak a konzolosokat helyezi előtérbe, és nem feledkezett el rólunk, PC használókról sem. Ha megtetszett valamelyik fenti kiadás, akkor tekintsd meg a gépigényt, és eldöntheted, hogy melyik a neked való változat.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »