Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Killzone 3 nyereményjáték

FRISSÍTVE: Killzone 3 nyereményjáték
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Folytatjuk a sorozatot, ezúttal a Killzone 3 és a Test Drive Unlimited 2 egy-egy promóciós példányát vihetik haza olvasóink. Aktuális játékunkban két hét áll a rendelkezésetekre a jelentkezéshez.

A Killzone 3 PS3-as játékot a Sony Central and Southeast Europe ajánlotta fel, míg a Test Drive Unlimited 2 a CNG.hu jóvoltából kerülhet egy szerencsés olvasónkhoz. A nyereményjátékon való részvételhez csupán három egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnotok.

 

Bizonyos nyereményekért a Facebook csoportunkhoz csatlakozva tudtok majd versengeni, ennek részleteit a Facebook oldalon fogjuk közzé tenni, míg a más játékokra a szokásos formában lehet jelentkezni, azaz a regisztrációt követően néhány egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnotok.

 

A nyereményjáték 2011. február 14-én vette kezdetét, és 2011. február 27-én zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége és a nyereményeket felajánló cégek.

 

További nyereményjátékokat a http://nyeremenyfigyelo.hu oldalon is találhattok.

 

Frissítve: 2011.02.27. 20:49:07

 

Kisorsoltuk a nyerteseket, a Killzone 3 (PS3) hamarosan fkarolyn nevű felhasználónk, míg a Test Drive Unlimited 2 (X360) squash007 nevű felhasználónk tulajdonába fog kerülni. Köszönjük a sok-sok választ, és reméljük, a következő alkalommal is velünk tartotok.

 

És a helyes válaszok:

A Killzone 3 a káromkodások terén…

csökkentette ezek előfordulását

A sorozatban milyen újdonságokat mutathat fel a Killzone 3?

3D megjelenítés és PlayStation Move használata

Milyen értékelést kapott tesztünkben a Test Drive Unlimited 2?

8/10

Translate »