Oldal kiválasztása

Killzone 3 – Február közepétől szingli kóstoló is lesz

Killzone 3 – Február közepétől szingli kóstoló is lesz
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Sony a mai nap folyamán jelentette be, hogy február tizenhatodikától szingli demonstrációt is letölthetnek a PlayStation Store felhasználói, melynek részleteiről adunk számot beljebb.

A februárban induló multiplayer béta mellett egy szingli demonstráció is elérhető lesz a PlayStation Store tagjainak, így bárki belekóstolhat a Killzone 3-ba, annak megjelenése előtt, ha éppen kedve tartja. A normál szintű felhasználók február tizenhatodikától, a PlayStation Plus előfizetői státusszal rendelkezők pedig egy kerek héttel előbb, február kilencedikétől tölthetik le az ominózus próbakört.

 

Az ingyenes termékminta 2D-s, illetve 3D-s kivitelben is letölthető lesz, előbbi osztott képernyős, kooperációs multival lesz megfejelve, míg a térbeli verzió ezt ugyan mellőzi, ellenben arra alkalmas kijelzőkön nagyot üt majd látvány szempontjából. Mi várható még? Természetesen PlayStation Move támogatás, a játszható pálya pedig a hírek szerint a hangzatos Icy Incursion lesz, amely a teljes kampány körülbelül felénél dobja akcióba a játékosokat. A Killzone 3 február huszonötödikén jelenik meg, addig már féllábon is kibírjuk valahogy, bétázva, meg persze demózgatva.

Translate »