Oldal kiválasztása

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover bejelentés

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover bejelentés
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A UbiSoft a tegnap esti órákban bejelentette az IL-2 Sturmovik sorozat következő teljes értékű darabját, a Cliffs of Dovert, ami a tervek szerint ez év márciusában kerülhet a boltokba.

A tegnap esti bejelentés szerint a Maddox Games műhelyeiben készülő új epizód több mint egy tucat új repülőt kínál a virtuális pilótáknak, és további 13 típussal találkozhatunk majd a csaták során, s ezek mindegyike tökéletesen valósághű, ráadásul minden elemük sérülékeny. Ha mindez még nem lenne elegendő a teljes realizmushoz, a repülők személyzetének bármelyik tagjaként nekiindulhatunk az ütközeteknek. Ez utóbbi valószínűleg a szóló módban is érdekes lesz, de igazán érdekessé valószínűleg az online játék során válik majd, mely során a megszokott módok mellett ezúttal részt vehetünk grandiózus, akár 128 fős ütközetekben is. Mindezt természetesen vadonat új motor kelti majd életre, ami teljes DX10-es és DX11-es támogatást ígér.

 

Az alap kiadás mellett a fanatikusokat egy igazán minőségi gyűjtői változat várja, melyben a játék mellé jár egy szövetből készült térkép az angliai csata stratégiailag fontos pontjaival, egy 150 oldalas pilóta kézikönyv, továbbá egy hiteles másolat a Spitfire I pilóta kézikönyvéről, amely a RAF (Brit Királyi Légierő) múzeumában őrzött eredeti példány felhasználásával készült.

 

A Cliffs of Dover a tervek szerint 2011. március 25-én kerül a boltokba, és UbiSoftról lévén szó, kifejezetten szívüdítő fejlemény, hogy a programot nem a sok sebből vérző DRM technológiával védik, helyette a TAGES másolásvédelmi rendszert használják majd. Ennek hatásfokáról ugyan nem sokat tudunk mondani, viszont a DRM-mel ellentétben ennek nincs szüksége állandó internetes kapcsolatra a játék futtatásához.

Translate »