Oldal kiválasztása

Dead Space 2 – Hamarosan érkezik a demó

Dead Space 2 – Hamarosan érkezik a demó
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Korábban találgatás szintjén merült fel, hogy az EA talán előrukkol egy játszható demóval Isaac kalandjainak folytatásáról, most viszont befutott a hivatalos megerősítés, miszerint még karácsony előtt kapunk ízelítőt a Dead Space 2-ből.

Az EA vezetősége úgy döntött, még karácsony előtt megajándékozza az akció és a horror műfajok rajongóit egy kis ízelítővel abból, ami 2011 januárjában vár majd rájuk Dead Space 2 címen. A demóban kipróbálhatunk pár finomságot a második rész újításai közül, mint pl. a szigony fegyvert, az felturbózott védőruhát, az új sztázistöltő mechanikát, és nem utolsó sorban betekintést nyerhetünk a Szaturnusz egyik holdján létesített bányász kolóniába, a Sprawl űrállomásba.

 

Akinek esetleg már az első részben is sok volt a borzalmakból, az véletlenül se menjen a folytatás közelébe, ugyanis az EA emberei minden korábban látottnál komolyabb vérfürdőket, komorabb hangulatot és még intenzívebb rettegést ígérnek. Ezek alapján viszont a horror szerelmeseinek számára kötelező darabnak ígérkezik a Dead Space 2.

 

A demó Amerikában december 21-étől lesz elérhető X360, PS3 és PC platformokon, míg az európai rendszerekre egy napos késéssel, azaz december 22-én érkezik. Maga a teljes játék 2011. január 28-án kerül a hazai boltok polcaira.

Translate »