Oldal kiválasztása

Operation Flashpoint: Red River látnivalók

Operation Flashpoint: Red River látnivalók
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Idén augusztusban mutatkozott be az Operation Flashpoint legújabb felvonása, a Red River, ami a hónapokkal ezelőtti információk és képek után újabb látnivalókat kapott.

Az új, jövő évre datált epizódban ezúttal egy országban zajlanak majd az események, és a nyugati Koalíciós Erők ezúttal a közép-ázsiai Tadzsikisztánban igyekeznek megdönteni a kínai rezsimet, és annak haderejét. A brit stúdió ígérete szerint közel kétszáz négyzetkilométeres bejárható területet kapunk.

 

A játékmenet is komolyabb változáson esik majd át, főként játékosokat segítő funkciók kapnak majd helyet az új részben. Az eddig ismert egyik ilyen új feature, a célzást érinti majd, ahol nagy távolságoknál erősebb nagyítást, közepes távolságnál a Call of Duty-ból ismert  "ellenfélre tapadós" célzást, a közeli célpontoknál pedig automatikusan az ellenfélen tartott célkereszt segíti a harcot. Ezenkívül kooperatív funkcióra kihegyezett többjátékos módot kapunk a 2011 közepén PC-re, X360-ra és PS3-ra megjelenő új részben. Képek erre!

Hozzászólások

Translate »