Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Assassin’s Creed Brotherhood nyereményjáték

FRISSÍTVE: Assassin’s Creed Brotherhood nyereményjáték
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Nyereményjátékunkban Assasin’s Creed Brotherhood (X360) játékszoftvert, illetve 2 előrendelői DLC-t, bögrét, pólót, poháralátétet, posztert nyerhettek, és gazdára talál számos további X360-as, PS3-as és PSP-s játék is.

2010. november 17. és november 24. között tartó akciónkban megnyerhetitek a következő játékokat a magazin oldalain: Assasin’s Creed Brotherhood (X360) + 2 előrendelői DLC, The Fight: Lights Out (PS3), Jungle Party (PSP), Eye Pet (PSP) + Invizimals: Shadow Zone (PSP), illetve a játékhoz kapcsolódóan Facebook-oldalunkon szert tehettek a következő nyereményekre: Assasin’s Creed Brotherhood bögre, póló, poháralátét, poszter, Star Wars: The Force Unleashed 2 (X360), Blood Stone 007 (X360), Guitar Hero: Warriors of Rock (X360). Az Assassin’s Creed Brotherhood-relikviákat köszönjük a játék magyarországi forgalmazójának (AN-TEC), míg a Sony-s játékokat a Sony Magyarországnak, a többi játékot pedig az Activision-Blizzard ajánlotta fel.

 

A szoftvernyereményre a szokásos módon, a fejléc alatti hivatkozásra kattintva lehet pályázni. Ehhez mindössze három kérdésre kell helyes választ adnotok. A részvételhez regisztráció szükséges, ez ingyenes, és az oldal jobb felső sarkában lévő hivatkozás segítségével valósítható meg, vagy ha ide kattintotok. Facebook-oldalunkon nincs más dolgotok, mint csatlakozni olvasóink táborához, majd a játék meghirdetésekor részt venni a játékon, ahol a felsorolt többi dolgot sorsoljuk ki.

 

További nyereményjátékokat a http://nyeremenyfigyelo.hu oldalon is találhattok.

 

Frissítve: 2010.11.17. 13:16:53

 

Az első nyeremény, amit Facebookon meghirdetünk a Guitar Hero: Warriors of Rock (X360) lesz, a holnapi nap (csütörtök) folyamán. Egy kérdést teszünk fel, és az első helyes választ adó máris megnyeri a játékot.

 

Frissítve: 2010.11.18. 07:42:15

 

A második nyeremény, amit Facebookon meghirdetünk a Star Wars: The Force Unleashed 2 (X360) lesz, a holnapi nap (péntek) folyamán. Egy kérdést teszünk fel, és az első helyes választ adó máris megnyeri a játékot.

Ma Csillag Tomi volt a szerencsés korai kelőnk.

 

Frissítve: 2010.11.19. 12:36:22

 

Ma Duchaj Áronra mosolygott a szerencse. Hétfőn a Blood Stone 007 (X360) kerül sorra, a feltett kérdésre helyesen válaszolók között fogjuk kisorsolni a nyereményt Facebook-oldalunkon.

 

Frissítve: 2010.11.22. 21:23:54

 

Vörös Róbert vihette el a James Bond-játékot, így most már nem maradt más hátra, mint holnap kisorsolni az Assassin’s Creed: Brotherhood bögrét, pólót, poháralátétet és posztert!

Ismét annyi lesz a feladatotok, hogy Facebook-oldalunkon válaszoltok majd egy kérdésre, a nyertest pedig a nap végén kisorsoljuk.

 

Frissítve: 2010.11.24. 18:27:39

 

Czigány Bence vitte el a pólót és a posztert, illetve Tamás Márton nyerte a bögrét és a poháralátétet. Most pedig elkezdtük kisorsolni a maradék nyereményeket!

 

Frissítve: 2010.11.24. 18:38:32

 

És íme, a nyertesek listája:

 

LeviKAssasin’s Creed Brotherhood (X360) + 2 előrendelői DLC

menpeEye Pet (PSP) + Invizimals: Shadow Zone (PSP)

mamika0Jungle Party (PSP)

KarélyThe Fight: Lights Out (PS3)

 

Gratulálunk minden nyertesnek! Egyben pedig köszönjük a rekordszámú részvételt olvasóinknak. Holnap újabb nyereményjátékot indítunk, melyben egy PS3-as Gran Turismo 5 és PC-re 2db Amnesia: The Dark Descent talál majd új gazdára. Maradjatok velünk! 🙂

Translate »