Oldal kiválasztása

DmC – A Capcom a hunyó az új dizájn miatt

DmC – A Capcom a hunyó az új dizájn miatt
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Akik a Ninja Theory-t szapulják az új Dante közfelháborodást kiváltó külleméért, hát ne tegyék, kiderült ugyanis, hogy a Capcom a hunyó.

A Ninja Theory-nál dolgozó, Nina Christensen elárulta, hogy a Capcom parancsolta őket egy sokkal vadócabb és különlegesebb Dante megalkotására, mint amilyen a régi volt. A hölgy állítása szerint az ő kezdeti koncepcióik nagyon közel álltak az általunk is imádott figura kiviteléhez, a Capcom japán részlege azonban visszadobta azokat, mondván, ennél sokkal durvább változásokat szeretnének, csapjanak át őrültbe, az sem okoz problémát.

 

Dante új dizájnja sok-sok állomáson ment keresztül, mire megállapodott a Tokyo Game Show-n bemutatott verziónál, a Capcom tehát úgy tűnik, hogy most elégedett igazán a Ninja Theory karaktertervével. Kár tehát az Enslaved fejlesztőit szapulnunk, ők csak a dolgukat végzik, japán vezényszóra. Motohide Eshiro a TGS-en nem is titkolta, hogy a reboot ötletének megszületésében óriási szerepet játszott az eládások felturbózásának vágya. Vajon sikerül népszerűbbé tenni a nyugatiasabb felfogású DmC-vel a franchise-t világszinten? A jövő zenéje.

 

Hozzászólások

Translate »