Oldal kiválasztása

Mark Rein – Összeolvad az asztali és a handheld irányzat

Mark Rein – Összeolvad az asztali és a handheld irányzat
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Epic Games alelnöke, Mark Rein úgy véli, hogy a nem is oly távoli jövőben a konzolok asztali és hordozható vonala egybeolvad majd és az minden igényt kielégít a felhasználói körökben.

Mark Rein, a világon nem elsőként vizionál egy olyan konzolmasinát, amely asztali és hordozható, erősebb az Xbox 360-nál, rendelkezik Kinect integrációval, így akár egy bárban használva is óriási móka a haverokkal Dance Centralozni, de hazacipelve AirPlay, vagy vezeték nélküli HDMI technológiával a tévére kötve olyan anyagok futtatására képes, kábelmentes kontrollerrel és/vagy mobiltelefonnal a kezünkben vezérlőként, mint a Gears Of War, példának okáért.

 

Ha ez még nem lenne elég meredek vízió, akkor tesszük rá a koronát, mert Mark szerint ugyanezen berendezés tárolhatja a dokumentumainkat, alkalmazásainkat és médiakollekcióinkat. Ez nagyjából úgy hangzik a mindennapi emberek számára, mint egy bivalyerős notebook, 3D-s, mozgásérzékelős kamerával szerelve, amely kábelek nélkül csatlakozik a kijelzőkhöz és vezérlőkhöz, ugyanakkor saját képernyője, kompaktsága lehetővé teszi a hordozhatóságra. Vajon tényleg ilyen lesz a jövő konzolja, all in 1 kivitelben?

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »