Oldal kiválasztása

Heroes On The Move – Új címmel érkezik

Heroes On The Move – Új címmel érkezik

Új címet kapott az E3-on bejelentett, PlayStation Move kompatibilis cross-over kaland, a Heroes On The Move. A munkacímet a Sony, PlayStation Move Heroes-ra cserélte.

Eddig még nem volt példa arra, hogy a PlayStation márka széles körben ismert platformhősei egy közös kalandban szerepeljenek, de jövő év elején végre erre is sor kerülhet. A Nihilistic Software-nél készülő anyagban Jak, Ratchet és Sly univerzumából hasít ki jókora darabokat egy idegen létforma, hogy ezekből az anyagokból egy új bolygót hozzanak létre a világűrben.

 

Ezek után a három jómadár és néhány követője meghívást kap egy össznépi, barátságos megmérettetésre, amely hamar egy túlélőtúrába csap át. A különféle feladatok megoldására koncentráló játékban a PlayStation Move veszi fel az irányító eszköz szerepét, a játékosok pedig egyedül, vagy ketten kooperálva abszolválhatják a küldetéseket. A korábbi munkacímet a Sony most hivatalosan is lecserélte, így a Heroes On The Move a múlté, helyette PlayStation Move Heroes címen érkezik PlayStation 3-ra, valamikor az év elején.

Translate »