Oldal kiválasztása

This Is Vegas – Valóban törölték?

This Is Vegas – Valóban törölték?
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Egy évvel ezelőtt kelt szárnyra a hír, hogy a Warner Bros. eltörölte a This Is Vegas című projektet a Surreal Software felvásárlását követően, amely pletyka most újra él és járja a médiákat teljes erőbevetéssel.

Egy, a projekthez közeli forrás állítja, hogy a Midway felvásárlásakor a Warner Bros. tulajdonába került Surreal Software-féle This Is Vegas projektnek végleg befellegzett. Tavaly augusztusban már napvilágot láttak hasonló tartalmú szóbeszédek, ám a kiadó akkoriban cáfolta azokat, állítván, hogy a cucc fejlesztés alatt áll. Egy év múltán újra terítékre került a téma, mely mellé egyéb, valósnak mondott információk is csapódtak.

 

Állítólag a This Is Vegas negyvenmillió dollárjába került a korábban Midway tulajdonban működő csapatnak, ami óriási összeg, bár a játékiparban ez manapság normálisnak számít egy nagyobb volumenű fejlesztés esetében. A Warner egyelőre érdemben nem reagált a hírekre, így nem vehetjük biztosra, hogy tényleg beállt-e a rigor mortis, azonban az mindenképp rossz előjel lehet, hogy sok-sok hónapon keresztül egy szó nem esett róla a kiadó és egyben fejlesztő részéről. Várjuk a hivatalos álláspontot.

Hozzászólások

Translate »