Oldal kiválasztása

Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 részletek

Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 részletek

Hamarosan a mozikban az új Harry Potter film, és ahogy megszokhattuk, hamarosan érkezik a játékváltozat is.

J. K. Rowling népszerű karakterének utolsó történetének első felét hamarosan láthatják a rajongók a mozikban, és ahogy az lenni szokott, az EA a filmmel egy időben egy játékadaptációval is kedveskedik.

 

Az új Potter epizód a sorozat történetében először nem Roxfortban fog játszódni, tehát az eddig megszokott biztonságos környezetet el lehet felejteni. Főhősünknek az iskola falain kívül folyamatos küzdelmet kell folytatnia a túlélésért, és meg kell küzdeni az őt üldöző ellenfelek hordáival is. Mindezt egy saját fejlesztésű új grafikus motor fogja megjeleníteni, melynek megalkotásánál az alkotók a HD konzolok képességeinek maximális kihasználását tartották szem előtt, ezért nagyfelbontású és hihetetlenül részletes grafikát, valamint pörgős és izgalmas játékmenetet ígérnek az alkotók. A kihívásoknak kedvünk szerint nekivághatunk Harryvel, Ronnal avagy Hermione-val.

 

A játék támogatni fogja a X360-hoz használható Kinect konzolt, sőt, a fejlesztők egy külön kooperatív módot is létrehoztak a konzol kedvéért. Kooperatív módban egyszerre két játékosnak nyílik lehetősége megküzdenie a halálfalókkal, és a mozgásérzékelős rendszer segítségével igazán egyedi játékélmény vár a játékosokra. A közös mókázás során a játék dokumentálja a játékosok eredményeit, így akár komoly versengések is kialakulhatnak játék közben.

 

Ígéretes alkotásnak tűnik az új Potter játék, melyben a sorozat történetében először lesz lehetőség kooperatív játékra, és az X360 tulajok pedig kihasználhatják Kinect kontrollerüket, ráadásul mindehez még gyönyörű grafikára is számíthatunk. Reméljük, hogy ez a játék jobban sikerül mint a középszerű és túlzottan gyerekes elődjei.

 

 

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »