Oldal kiválasztása

Tíz éves életciklus a PSP számára

Tíz éves életciklus a PSP számára
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Bár a szoftverkalózok sok-sok milliós bevételektől fosztják meg a Sony-t, a japán elektronikai óriás nem pártol el az öt éve futó platform mellől és még legalább ugyanennyit jósolnak/remélnek számára.

A Sony Computer Entertainment America egyik oszlopos tagja, John Koller hisz abban, hogy a PlayStation Portable tíz éves életciklust fog magának tudni, mire valóban elkezd búcsút venni a piactól. A Sony öt évvel ezelőtt dobta piacra az azóta sok mindent megélt handheld konzolt, de még legalább ennyi ideig szeretné a forgalomban látni azt, ezért pedig komolyabb pénzeket is hajlandók invesztálni a gépezetbe, mesélte, Koller.

 

A durván hatvanmilliós, világszintű felhasználói bázis a jövőben számottevően gyarapodni fog a reményeik szerint, nem hagyják magára a sokak által már bukottnak vélt útitársat. Az E3 alatt nem esett meg a régóta pletykált PSP2 bejelentés, így leleplezett utód nélkül még biztosan jó ideig futhat szabadon a mostani generáció. Ha ők hisznek benne, mi is követjük a példájukat.

 

 

Translate »